ERZİNCAN / TERCAN - Mehmet Kutsi Beğdeş İlkokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz..."

Mustafa Kemal Atatürk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  tüm coşkuyla kutlandı.İlçemizdeki programa okulumuz da katıldı.

Nis

Dilimizin zenginlikleri kapsamında okulumuz 4/A öğrencileri ve öğretmenleri graffiti çalışması yatılar. Bu güzel çalışmadan 4/A sınıfı öğrencilerine ve öğratmanlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphane Haftası nedeniyle okulumuzun tüm öğrencileri ilçemiz kütüphanesini ziyaret ederek orada bir saat kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.Bu etkinliklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi nin 109. yıl  dönümü nedeniyle okulumuz öğrencilerinin hazırlayıp sundukları programdan kareler. Programı hazırlayan başta 2/A öğretmeni Hayriye GÜLNAHAR DİLER hocama teşekkür ederim. Ayrıca programda rol alan öğrencilerimize de teşekkür ederim.

Mrt

3/A sınıfı öğrencilerimizin okudukları kitabın tahlilini yapmak için tercan Halk kütüphanesine gittiler. Kütüphanede okudukları kitabın söyleyişini gerçekleştirdiler. Daha sonra tahlilini yaptıkları kitabın sınıflarında resmini yaptılar. Bu güzel çalışmalarından dolayı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü  nedeniyle okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programdan kareler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Ayrıca okulumuzda düzenlediğimiz İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarişmasında dereceye giren öğrencilere okulumuz müdür yardımcısı Sayın Merve BULUT  hediyelerini takdim etti. kendisine de teşekkür ederiz.Yarişmayı düzzenleyen ve Program akışını hazırlayan 3/A sınıfı  öğretmenimiz Şerife Akile AYTEMÜR hocamıza da ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

28 Şubat sivil savunma gününde okulumuzda haberli habersiz iki tane deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Okulumuzun tüm öğrenci öğretmen ve personeliyle tatbikat yaptık.Yapılan tatbikatten kareler.

Şbt

Mehmet Kutsi Begdeş İlkokulu olarak  4-A sınıfı öğrencilerimiz, Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümü nedeniyle farkındalık oluşturarak "Risk Alma Önlem Al" başlığı altında deprem öncesi ve sırasında alınması gereken önlemleri başlıklar halinde afiş ve broşür yaparak öğretmenleri ile birlikte Tercan ilçe merkezinde bulunan işyerleri ve kurumların camlarına asarak farkındalık oluşturdular.

Mehmet Kutsi Begdeş ilkokulu 4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Mehtap Öztürk ile birlikte yapmış oldukları bu afişleri ve broşürleri ilçe merkezindeki işyerleri ve kurumların vitrinlerine, camlarına birlikte asarak deprem öncesi ve sonrası neler yapılacağını anlattılar

Ock

Anasınıfı öğrencilerimizin dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapmış oldukları etkinliklerden kareler

Ock